Ruža Raspudić

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

RUŽA RASPUDIĆ rođ. MILETIĆ ud. RUDOLFA
1929.-2022.
blago u Gospodinu preminula u subotu, 13. kolovoza 2022. u 93. godini života. Sprovodni obred počinje u nedjelju, 14. kolovoza 2022. u 18:00 sati na mjesnom groblju u LIPNU, gdje će biti i pokopana. Obitelj prima izraze sućuti od 17:00 sati u kapelici groblja.
OŽALOŠĆENI:
kćeri: DRAGICA, KATA i JADRANKA, sinovi: ANTE i IVAN-Pinjo, nevjeste: NADA i IRENA, zet ANTE, unučad: ANITA, JOSIP-RASA, ANICA, RUDOLF, BRUNO, HELENA, ANAMARIJA, JOSIP, MATEJ, JURE, LUCIJA, MARKO, praunučad, sestre: ŠIMA s obitelji i MARA s obitelji, obitelji pok braće: INIKE i NIKICE, obitelji pok. djeverova MARIJANA i VESELKA, obitelji pok. zaova: KATE i DRAGICE, te obitelji: RASPUDIĆ, MILETIĆ, ŠARAVANJA, ZOVKO, MILIĆEVIĆ, LUBURIĆ, ĆORIĆ, DUGANDŽIĆ, PRUSINA, ROZIĆ,i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!