Franjo Talić

Nekrolog

franjo talić

Franjo Talić

1944 – 2022

Sa tugom u srcima i bolom u dušama, ali i sa verom i nadom u vaskrsenje i život večni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

FRANJO (pok. Ivana) TALIĆ

u nedelju 04.09.2022. godine u 20:00 časova, nakon duge bolesti u 79. godini života, primivši sakrament hrišćanske utehe i okrepljenja, upokojio se u Gospodu.
Ispraćaj će biti u utorak 06.09.2022. u 16:00 sati ispred Gradske mrtvačnice na Bijelom Brijegu. Sahrana dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju “POD JELOM” GORANCI. Sa ukopom će se služiti sveta misa zadušnica. Saučešće porodica prima od 15.15 časova u mrtvačnici u Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽIJEM!

OŽALI:
sinovi: ZDRAVKO, MIROLJUB i VELIMIR; kćeri: HELENA i ANELORA; mladenke: DIJANA, GORDANA, ZDENKA i ANA; zet: DALIBOR; unuci: IGOR, IVAN, DALIJA, IVAN, ŽANA, KRISTINA, MATEA, SARA, IVAN i ELENA; brat: ANTE sa porodicom; porodica preminulog brat MATA; sestre: MARA, LJUBICA i MATIJA sa porodicama; djever: NIKOLA i IVAN sa porodicama; porodica preminulog djever LJUBOMIRA; svastika ZDRAVLJE sa porodicom; porodice: TALIĆ, ŠKUTOR, IVANKOVIĆ, MARINČIĆ, BANDIĆ, BEVANDA, ČULJAK, DŽIDIĆ, VIDOVIĆ, PANDŽA, ANIČIĆ, LETO, KOLOBARIĆ i druga brojna rodbina i prijatelji.