Tomo Kolobarić

Osmrtnica

tomo kolobarić

Tomo Kolobarić
1942 – 2022
tomo kolobarić
Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikad zaboravljeni suprug, otac, brat, punac, svekar, djed, stric, ujak

TOMO KOLOBARIĆ – CIKLINOVIĆ

U subotu 6.8.2022. u 20:20 sati nakon duže bolesti u svojoj 80-oj godini života primivši Sakarament umirućih blago u Gospodinu preminuo.
Ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u ponedjeljak
08.08. 2022. godine u 17:00 sati ispred mrtvačnice Sajmište, Pripolje – Kočerin. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Sajmište, Pripolje – Kočerin. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
OŽALOŠĆENI:
supruga Sofija, sinovi Gordan-Gogo i Ivan-Iko, kćer Ivana, nevjeste: Renata – supruga pok. sina Zdenka-Bibe, Milena, Darija, zet Josip, unučad: Zdenko-Zdena, Željana, Mirna, Marina, Barbara, Tomo, Renato, Andrija, Petra, Mila i Luca, brat Ivan s obitelj, sestra Mara s obitelji, obitelji pok.sestara Ive i Šime, šura Gojko-Gojo s obitelji, obitelj pok.šure Dane, svastike Ruška i Ilka s obiteljima. Obitelji: Kolobarić, Marić, Martinović, Kvesić, Galić, Hrkać, Ivanković, Mišić, Gašpar, Juroš te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Počivao u miru Božjem.