Stepan Sopta

Nekrolog

stepan sopta

Stepan Sopta

1934 – 2022

Tužnim srcem i bolom u duši, ali sa vjerom i nadom u vaskrsenje i život vječni, obavještavamo rodbinu i prijatelje da nam dragi

STIPAN-Stipe (pok. Ivana) SOPTA

u srijedu 31.08.2022. godine u 03:00 sata, u svojoj 88. godini života, primivši sakrament hrišćanske utjehe i blago osvježenja u Gospodu, preminuo.
Ispraćaj će biti u četvrtak, 01.09.2022. u 17:00 sati ispred Gradske mrtvačnice “BIJELI BRIJEG”. Sahrana dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju “MASLINE”. Misa zadušnica služit će se nakon pokopa u kapeli Franjevačke crkve. Saučešće porodica prima od 16.15 časova u mrtvačnici u Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽIJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga VESELKA – Vesa; sin MARIO; kćeri: JADRANKA i KSENIJA; nevjesta ANA; zetovi: MIROSLAV i LJUBOMIR; unuci: LEO, LANA, ANGELA, DENIS, MATEO, IVANO, ANTONIO i IGOR; brat MILE sa porodicom; sestra MARA sa porodicom; porodica preminule braće: GOJKA i KREŠIMIRA; porodica pok. sestre JANJE; svastike: MARA i DRAGA sa porodicama; porodica pokojnog svastike IVE-Ivuka; djever: ROSAN, IVO i MARIN sa porodicama; porodice: SOPTA, PINJUH, ROZIĆ, ČULJAK, MARINOVIĆ, MARIĆ, KNEZOVĆ, ALPEZA, BOŠNJAK, PERIĆ, BRKIĆ, LOVRIĆ, KRALJEVIĆ i ostala brojna rodbina i prijatelji.