Stana Filipović

Osmrtnica

stana filipović

Stana Filipović
1935 – 2022
stana filipović
Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga
STANA (udova Stanka) FILIPOVIĆ

u nedjelju 14.08.2022. godine u 07.15 sati nakon kraće bolesti u svojoj 88. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula.
Ispraćaj će biti u ponedjeljak 15.08.2022. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju GORICA, Gnojnice Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI:
sin SLAVEN; kćerke: REGINA, ELVIRA i BRANKA; nevjesta SLAĐANA; zetovi: IVICA, MARIO i PREDRAG; unučad: KRISTINA, JELENA, BORIS, DRAGAN, TEA, NEVEN, DORIS, STANKA i ANA MARIJA; praunučad: MARTA, BRIGIT, HELENA, NATALI, SOFIA i VIKTOR; sestra ILKA s obitelji; obitelj pok. brata STANKA KRTALIĆ; obitelji pok. sestara: ŠIME, IVE i JANJE; obitelj pok. djevera FRANJE FILIPOVIĆA; obitelji: FILIPOVIĆ, KRTALIĆ, RASPUDIĆ, ZORIĆ, REBIĆ, OSTOJIĆ, LONČAR, JUKA, VRLJIĆ, LEKO, RADIĆ, ZOVKO, DRAGOJE, LOVRIĆ, NIKOLIĆ, ROTIM, ČULJAK, ĆORIĆ i PRSKALO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Počivala u miru Božjem.