Marijan Panja

Nekrolog

marijan panja

Marijan Panja

1957 – 2022

Sa tugom u srcima i bolom u duši, ali i sa vjerom i nadom u vaskrsenje i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi muž, otac, djed, dever i brat

MARIJAN PANJA – Maka

u subotu 10.09.2022. godine u 22:00 časa, iznenada u svojoj 65. godini života, primivši sakrament hrišćanske utjehe i osvježavajućeg blaga u Gospodu, preminuo je.
Ispraćaj će se održati u ponedjeljak, 12.09.2022. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Sahrana dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju – MASLINE. Sa ukopom će se služiti sveta misa zadušnica. Porodica prima saučešće od 16:15 časova u mrtvačnici u Bijelom Brijegu.

OŽALI:
supruga MARIJA; kćeri: MARIJANA i MARTINA; zet SLAVEN; unuk DAVID; sestra MARICA sa porodicom; sestra VERA; teta IVA PADOVAN sa porodicom; porodica preminulog uncle TADIE; porodica preminulog tetke: Šime, Janje i Mathije; djever MARKO sa porodicom; svastike: BRANKA i MIRJANA sa porodicama; porodice: PANDŽA, ČALE, BLAŽEVIĆ, PREM, PADOVAN, GAČE, VIDOVIĆ, BRKIĆ, KUKIĆ, MARIĆ, KELLER, NOVAK, JELIČIĆ, DUJMOVIĆ i BOŠNJAK i ostala brojna rodbina i prijatelji.
POČIVAO U MIRU BOŽIJEM!