Mara Buhač

Nekrolog

mara buhač

Mara Buhač

1938 – 2022

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i sa vjerom i nadom u vaskrsenje i život vječni, obavještavamo rodbinu i prijatelje da nam je draga

MARA (rođ. Franje) BUHAČ

u utorak 30.08.2022. godine u 5.50 časova u svojoj 85. godini života, primivši u Gospodu sakrament hrišćanske utehe i okrepe, preminula je.
Ispraćaj će biti u srijedu 31.08.2022. u 16:00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Sahrana dragog nam pokojnika obaviće se na Rimokatoličkom groblju u MILANOVCIMA – JARE. Sa ukopom će se služiti sveta misa zadušnica. Saučešće porodica prima od 15.15 časova u mrtvačnici u Bijelom Brijegu.

OŽALI:
kćer VALENTINA; sin MARIO; djever MILJENKO; nevjesta MATEA; unuci: FRANJO, MATEJ i IVAN; brat SLAVKO sa porodicom; sestre: ANKA sa porodicom i DRAGICA; porodica preminulog brat IVAN; porodica preminulog sestre MILE; zet STANKO sa porodicom; porodica preminulog snaja BLAGE; porodica preminulog of ANICE; rodbina u ILOK-u i VINKOVCIMA; porodice: BUHAČ, BEVANDA, ZOVKO, BILOBRK, MARIJANOVIĆ, KOLOBARIĆ i ostala brojna rodbina i prijatelji.
POČIVAO U MIRU BOŽIJEM!