back to top

Ivan Paradžik

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11,26) Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

IVAN PARADŽIK pok. Jure
1937.-2024.

nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminuo u srijedu 28. veljače 2024. godine u svojoj 87-oj godini života. Sprovodni obred i pokop će se obaviti na groblju sv. Ante u Gavran Maloj, petak 01. ožujka 2024. godine u 15 sati. Obitelj prima izraze sućuti u mrtvačnici na groblju od 14 sati.

OŽALOŠĆENI:
kćer SNJEŽANA, sinovi: KREŠO i SLAVEN, nevjeste: SIDONIJA i MARTINA, zet ZLATKO, brat ZDRAVKO s obitelji, sestre: ZORA i LJILJA s obiteljima, obitelji pok. braće: JOZE i MIJE, obitelji pok. sestara: MILE i VESE, šura NIKOLA s obitelji, svastike: DELFA s obitelji i DRAGA, unučad: DIJANA, JELENA, MAJA i FILIP s obiteljima, IVANA s obitelji, JOSIP, MARIJA, MAGDALENA, HELENA i IVAN, praunučad, obitelji: PARADŽIK, GADŽE, RAKIĆ, RAŠIĆ, ZOVAK, ŠOŠE, ARTUKOVIĆ, ŠIMOVIĆ, NOSIĆ, GRANIĆ i BUNOZA te ostala rodbina i prijatelji.

www.ljportal.com