Ivan Arapovic

Nekrolog

ivan arapovic

Ivan Arapovic

1940 – 2023

Sa tugom u srcima i bolom u dušama, ali i sa verom i nadom u vaskrsenje i život večni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVAN – Ivica ARAPOVIĆ

u srijedu 29.03.2023. godine u 03:00 sata posle kraće bolesti u svojoj 83. godini života, primivši sakrament hrišćanske utehe i okrepljenja, upokojio se u Gospodu.
Ispraćaj će se održati u četvrtak 30.03.2023. godine u 14:00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG.
Sahrana dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju ARAPI, Slipčići. Sa ukopom će se služiti sveta misa zadušnica. Porodica prima saučešće od 13.15 časova u mrtvačnici u Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽIJEM.

OŽALI:
supruga LJUBICA; sin SLAVEN; kćer DOLORIS; nevjesta ANDRIJANA-NANA; zet DARKO; unuci: TOMISLAV, MARIJANA, PETRA, SARA, LEONA i DAVID; porodica preminulog brat NIKE; sestra ANA sa porodicom; sestra MIRA; porodica preminulog sestre STOJE i ŠTEFE; SLAĐANA mlada sa porodicom; djever BESPLATNO sa porodicom; svastika CVIJA sa porodicom; porodica preminulog svastika SMILJE; porodice: ARAPOVIĆ, KRTALIĆ, BADALIĆ, ROZIĆ, KORDIĆ, JERKOVIĆ, ČULE, BAUMANN, CVITANOVIĆ, PETRIĆ i druga brojna rodbina i prijatelji.

eos.ba

Koliko je koristan ovaj sadržaj?

Kliknite na srcad da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Podijelite s prijateljima