back to top

Ilija Boras

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi
ilija boras
ILIJA BORAS pok.MIRKA
1943.-2023.

nakon kraće bolesti preminuo u utorak, 10. 10. 2023. godine u 81. godini života. Sprovodni obred počinje u četvrtak, 12. 10. 2023. godine u 16:00 sati na mjesnom groblju ”ŽABAR“ na HARDOMILJU, gdje će biti i pokopan. Obitelj prima izraze sućuti od 15:00 sati u kapelici groblja.

OŽALOŠĆENI:
supruga DRAGICA, sinovi: MIRKO, ZDRAVKO i SLAVKO, kćeri: BLAŽENKA, MARIJA, ILIJANA i ANA, nevjesta IVANA, zetovi: IVICA, MIHAEL, MARIO i MARIO, unučad: ZVONIMIR, MISLAV, MAGDALENA, LJUBO, GABRIEL, RAFAEL, ANAMARIA, MIHAELA, MATEO, LUKA, KLARA, SARA, LEA i ANTUN, praunučad: IVANA, ANDRIJA i HELENA, obitelji pok. sestara: SLAVKE i ANĐE, sestra KATA s obitelji, šura JOZO s obitelji, obitelji: BORAS, HERCEG, RAMLJAK, CERNEI, RAJIČ, ŠIMIĆ, GRBAVAC, ŠILJEG, RUPČIĆ i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

www.ljportal.com