Gordana Marić

Osmrtnica

gordana marić

Gordana Marić
1960 – 2022
gordana marić
Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

GORDANA MARIĆ rođ.Knezović

u utorak 09.08.2022. godine u 15.15 sati, nakon duže bolesti u svojoj 63. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula.
Ispraćaj će biti u četvrtak 11.08.2022. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
suprug MARINKO; kći ANDA;sinovi: ANDREJ i ALEN; nevjesta MARTINA; unučad: ELENA i MIHAEL; zet ANTONIO; sestre: LJILJA i VESNA s obitelji; brat ŽELJKO s obitelji; djeverovi: BLAGO, VINKO i ANĐELKO s obiteljima; zaove: LUCA, RUŽA i IVA s obiteljima; vjenčana zaova MILENA ĆORIĆ s obitelji; obitelji: MARIĆ, KNEZOVIĆ, MARIJANOVĆ, MIČIĆ, MARKIĆ, ŠKUTOR, DŽIDIĆ, TOMIĆ, PEHAR, BOŠNJAK, ZOVKO, CRNJAC, te ostala rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.
Obitelj moli za tihu sućut.