Dragica Martinović

Nekrolog

dragica martinović

Dragica Martinović

1933 – 2022

Sa tugom u srcima i bolom u duši, sa verom i nadom u vaskrsenje i život večni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DRAGICA MARTINOVIĆ
udovica Mila

u subotu 03.09.2022. godine, u 21:20 posle kraće bolesti u 89. godini života, primivši sakrament hrišćanske utehe i okrepljenja, blago je preminula u Gospodu.
Ispraćaj će biti u ponedeljak 05.09.2022. u 16:00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG.
Sahrana našeg dragog pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju MASLINE. Sa ukopom će se služiti sveta misa zadušnica. Saučešće porodica prima od 15.15 časova u mrtvačnici u Bijelom Brijegu.

OŽALI:
sinovi: BLAGO, VINKO-VINA i MARIO-ŽULE; brat TOMO sa porodicom; porodica preminulog braća: JURE i JOZE; porodica preminulog sestre: IVE i JAGODE; zet MIRKO sa porodicom; Zaova ŠIMA sa porodicom i porodicom pok. prokletstvo BOGINJE; mladenke: MILIJANA, KATICA, ZORICA, DANIELA i ANAMARIJA; zetovi: NINI i IVAN; unuci: BLAŽENKO, DRAGANA, MILE, IVO, DIJANA, DARIA, ANDREA, LORA i KARLA; praunuci: NIKA, NORA, ISABELLA, RENEA, ANTEA i KARLO; porodice: MARTINOVIĆ, ZOVAK, DUGANDŽIĆ, KORDIĆ, MACAN, PILATIĆ, JURIČ, SABLJIĆ, ZADRO, GRUBIŠIĆ, ĆUBELA, LIPKA, PEHAR, PETROVIĆ i KOMADINA i brojna druga rodbina i prijatelji.
POČIVAO U MIRU BOŽIJEM!