back to top

Danica Jurković

“Blago onima koji su čista srca, jer će Boga gledati.” (Mt. 5,3)”
S vjerom u uskrsnuće i nadom u ponovno zajedništvo, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je dana 19. veljače 2024. godine, u svojoj 83. godini života, okrjepljena svetim sakramentima, blago u Gospodinu, preminula naša draga i voljena
danica jurković
DANICA JURKOVIĆ ud. MARKA ,rođ. Jelić
1941. – 2024.
Ispraćaj i sveta misa, drage nam pokojnice, obavit će se dana 23. veljače 2024. godine (petak) u 13,00 sati iz kapele na mjesnom groblju Sv. Josipa u Gabela Polju a pokop će se obaviti u14:45 sati na mjesnom katoličkom groblju Sulet u Zvirićima.

Izraze sućuti obitelj će primati u kapeli u Gabela Polju sat vremena prije početka ispraćaja (od 12,00 sati).

Zahvalni za ljubav i dobrotu koju je nesebično darivala, s ponosom, ljubavlju u srcu i molitvi opraštaju se njezini ožalošćeni: sin DANIJEL, kći TONKA, nevjesta HELEN, unučad: ANTONIJA sa obitelji, MARIO, EMILIA, ANNIE i REBECCA, brat VLADO sa obitelji, sestre: MILA, VESA i ZORA sa obiteljima, obitelj pok. sestre DRAGICE, obitelj pok. brata IVANA, djever DANE sa obitelji, zaove: BOJKA, MILA, RUŽA i MARIJA sa obiteljima. Obitelji: JURKOVIĆ, JELIĆ, DRAŽIĆ, KRALJEVIĆ, SUŠAC, NIŽIĆ, ILIĆ, MANDIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

www.ljportal.com