Danica Ćorić

Osmrtnica

danica ćorić

Danica Ćorić
1932 – 2022
danica ćorić
Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DANICA (udova Jure) ĆORIĆ

u petak 12.08.2022. godine u 19.00 sati u svojoj 91. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 14.08.2022. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju KOTO KOSOR. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI:
sin VESELKO; kćeri: ANGELA, NEVENKA i VESNA; sestra LUCIJA; zet MARIO; nevjesta KRISTINA; unučad: VEDRAN, SANDRA, ORNELA, MARKO i INES; praunučad: LUKA, IVAN, MARKO, VANA, VITA, MARIJA, KARLO, MATEJ i LOVRO; šukun unuka LORENA; obitelji: ĆORIĆ, VUČINA, GUZEJ, KNEZOVIĆ, ZLOMISLIĆ, PULJIĆ, GRANIĆ, HABAZIN, MUSTAPIĆ, MEDVED, ĆUBELA, SELNIK, MILAS, ARAPOVIĆ, MARIĆ, SLIŠKOVIĆ, DODIG, SOPTA, PINJUH te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Počivala u miru!