Branka Knezović

Osmrtnica

branka knezović

Branka Knezović
1962 – 2022
branka knezović
Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

BRANKA ( supruga Marinka) KNEZOVIĆ

u utorak 16.08.2022. godine, nakon kraće bolesti u svojoj 60. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 17.08.2022. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju POD JELOM – Goranci. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI:
suprug MARINKO; sin SAŠA; kćeri: NIKOLINA, MARIJA i MILA; nevjesta MIRJANA; zetovi: IVAN, PERO i NIKOLA; unučad: IVA, ANTE, ANA, MATKO, ILIJA, KATA, MARIJA, NIKOLA i NIKO; braća: fra VESELKO, BRANKO, IVAN i GOJKO s obitelji; sestre: ZDENKA, IVA i BLAGICA s obitelji; obitelj pok. sestre RUŽE; zaove: IVANKA, LENKA, ZDRAVKA i DAVORKA s obitelji; obitelji: KNEZOVIĆ, KVESIĆ, PULJIĆ-VLAHIĆ, SESAR, JELIĆ, BARAĆ, GRUBIŠIĆ, MARIĆ, VUJEVIĆ, ČIBEJ, DREŽNJAK, BOŠNJAK te ostala rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!