Anica Sopta

Osmrtnica

anica sopta

Anica Sopta
1930 – 2022
anica sopta
Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANICA (ud. Vinka) SOPTA

u nedjelju 14.08.2022. godine u 07.00 sati, nakon duže bolesti u svojoj 93. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula.
Ispraćaj će biti u ponedjeljak 15.08.2022. godine u 16.30 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju MASLINE. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.00 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
kćerke GORDANA i DRAŽENKA; zetovi BORISLAV, SREĆKO i BORIS; unučad: MAJA, ANA, DRAŽANA, DRAŽAN i MIA; praunuk JOSIP; braća DRAGO i DOBROSLAV s obiteljima; sestre JANJA i ANĐA s obiteljima; obitelji pok. brata BOŽE; obitelj pok. sestre MILICE; obitelj pok. djeverova: MARTINA, MIHOVILA i BLAGE; obitelj pok. zaove IVICE; obitelji: SOPTA, LASIĆ, VOLARIĆ, GLIBO, BUHAČ, BRČIĆ, ĆORIĆ, HERCEG te ostala rodbina i prijatelji.