back to top

Stanko Zelenika

Osmrtnica

stanko zelenika

Stanko Zelenika
1930 – 2022
S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

STANKO (pok. Stjepana) ZELENIKA

u subotu 27.08.2022. godine, u 01.45 sati nakon kraće bolesti u 93. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 29.08.2022. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „ŠOINOVAC“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerka ANTONIJA; sin NIKO; zet VOJO VIŠEKRUNA; nevjesta VANA; unuke: ANA ĆOSIĆ, VESNA VUČINA, IVONA DŽIDIĆ i ANDREA; praunučad: BONO, LEONA, MIRTA, SANDRA, LUKAS i LEA; sestrić ROMEO NIKOLIĆ s obitelji; bratične: MAJA i TANJA s obiteljima; obitelji: ZELENIKA, ARTUKOVIĆ, VIŠEKRUNA, BONAČIĆ DORIĆ, BABIĆ, STANČIĆ, STANOJEVIĆ, JURICA, GLAMUZINA, ŠUNJIĆ – VUJOVIĆ, KOSTIĆ, ŽIVKOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Molimo za tihu sućut.