back to top

ALMIR (AZIZ) TREŠNJO

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi

ALMIR (AZIZ) TREŠNJO

preselio na Ahiret u srijedu, 22. 5. 2024. godine u 44. godini.

Dženaza će se klanjati u PETAK, 24. 5. 2024. godine poslije džume – namaza (13:45 sati) u haremu Centralne džamije Sokolović Kolonija, a ukop i dženaza će se obaviti u 17:15 sati na mezarju UMOLJANI – Trnovo.

O Ž A L O Š Ć E N I:

majka hadži Saima, supruga Azra, sinovi Nidal i Imran, sestre Arnela i Alma, punac Himzo, punica Mevlida, zetovi Nijaz i Amel, sestrične Inda, Nejra, Lamija, Zara i Ali, daidža Dervo sa porodicom, tetke Muškija i Sevda sa porodicama, strina Hata sa porodicom, daidžići Muhidin, Harun i Rusmir sa porodicama, daidžične Hata, Alisa i Senija sa porodicama, amidžična Nura sa porodicom, tetić Samedin sa porodicom, tetične Selvedina i Elvedina sa porodicama, te porodice: Trešnjo, Bajrović, Bandić, Vatrić, Krčalo, Tiro, Elezović, Hošić, Milišić, Fako, Šurković, Agić, Sačić, Čaušević, Čustović, Konjhodžić, Lončarić, Delić, Lihovac, Lemezan, Hodžić, Prašević, Sefo, Hot, Fazlić, Pindžo, Berilo, Drkić, Gadžo, Aljović, Fočo, Hebibović, Džeko, Cucak, Šikalo, Čomor, Salihović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

Jasini će se proučiti istog dana poslije akšam – namaza u Centralnoj džamiji Sokolović Kolonija.

Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen ispred Centralne džamije Sokolović Kolonija u 15:00 sati sa usputnim zaustavljanjem na terminalu Ilidža i u Hadžićima.

RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH

jedileri.ba