Zvonko Dogan

()

Nekrolog

zvonko dogan

Zvonko Dogan

1965 – 2023

Sa tugom u srcima i bolom u dušama, ali i sa verom i nadom u vaskrsenje i život večni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ZVONKO DOGAN

u srijedu 25.01.2023. godine u 15.00 časova, nakon kraće bolesti u svojoj 58. godini života, primivši sakrament hrišćanske utehe i okrepljenja, upokojio se u Gospodu.
Ispraćaj će biti u petak 27.01.2023. u 13:00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Sahrana dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju u ORTIJEŠU.
Misa zadušnica bit će služena nakon sahrane u crkvi na Buni. Porodica prima saučešće od 12.15 časova u mrtvačnici u Bijelom Brijegu.

OŽALI:
supruga DANICA; sin MARIO; otac MIJO; braća: MIROSLAV i KARLO sa porodicama; sestra ANĐA sa porodicom; stričevi: TADE, MATE, SLAVO i JANKO sa porodicama; mlada ANITA sa porodicom; tetka DRAGICA sa porodicom; tetka NEVENKA sa porodicom; svastike: ZORA, LENA i SNJEŽANA; Amidžić ZORAN sa porodicom; porodice: DOGAN, KOSTIĆ, KOLOVRAT, ČALUK, JURKOVIĆ, ŠKEGRO, STJEPANOVIĆ, PETROVIĆ, VULJANIĆ i druga brojna rodbina i prijatelji.

  Jozo Ševo

POČIVAO U MIRU BOŽIJEM.

eos.ba