Stana Čuljak

Nekrolog

stana čuljak

Stana Čuljak

1938 – 2023

Tužnim srcem i bolom u duši, ali sa vjerom i nadom u vaskrsenje i život vječni, obavještavamo rodbinu i prijatelje da nam dragi

STANA CULJAK

u petak 27.01.2023. godine u 18.00 časova nakon kraće bolesti u svojoj 85. godini života, primivši u Gospodu sakrament hrišćanske utjehe i okrijepe, preminula je.
Ispraćaj će biti u nedjelju 29.01.2023. u 14:00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Sahrana dragog nam pokojnika obavit će se na rimokatoličkom groblju Sv. ANTE, CIM. Misa zadušnica služit će se nakon ukopa u crkvi Krista Dobrog Pastira u Cimu. Porodica prima saučešće od 13.15 časova u mrtvačnici u Bijelom Brijegu.

OŽALI:
kćeri: MARINA, IVANKA i DRAGICA; zetovi: IVICA, MATE, DARKO, HRVOJE i IVAN; unuci: IGOR, INES, INGA, TEA, DARIO, MATEJ, MARINO, MAJA, JOSIP – MARIN, ANTE, IVA – GABRIJELA; praunuci; sestre: PAVA, ZORA i STANISLAVA sa porodicama; porodica preminulog braća: IVAN i MARIJANA; porodica preminulog sestre: SLAVE i RADE; porodica preminulog snaja MARIJANA; porodica preminulog Zaova: ZORKE, MILKE i ŠIME; porodice: ČULJAK, PRSKALO, MANDIĆ, BAJAMIĆ, MARIĆ, KOŽUL, IVANČIĆ, MARTINOVIĆ, MIHAJLOVIĆ i druga brojna rodbina i prijatelji.

NEKA POČIVA U MIRU BOŽIJEM.

eos.ba

Koliko je koristan ovaj sadržaj?

Kliknite na srcad da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Podijelite s prijateljima